Dramatisk i bunnstriden: For første gang siden februar er laget på trygg grunn

Ørjan Nyland, Aston Villa, England
Foto: REUTERS / REBECCA NADEN

Fire lag kan fortsatt rykke ned fra Premier League. Og garantert tre lag vil være med i kampen om å berge plassen i siste serierunde.

Det er virkelig spennende i bunnstriden før den siste serierunden i Premier League. Aston Villas 1-0-seier mot Arsenal tirsdag kveld gjør at laget ligger på 17. plass og trygg grunn. Det er første gang siden 28. februar laget er over nedrykksstreken.

Saken fortsetter under videoen

Norwich har allerede rykket ned til Premier League. Men før den siste serierunden er det fortsatt fire lag som kan rykke ned. West Ham har 37 poeng og -13 i målforskjell. De har også to kamper til gode (møter Manchester United borte i kveld). Alt ligger til rette for at laget berger plassen.

Aston Villa og Watford står begge med 34 poeng. Villa har -26 i målforskjell og møter West Ham (B) i siste serierunde. Watford har -27 i målforskjell og møter Arsenal (B) i siste serierunde.

Bournemouth ligger nest sist på tabellen med 31 poeng og -27 i målforskjell. De møter Everton (B) i siste serierunde.

To nordmenn er involvert i dramaet. Både Joshua King (Bournemouth) og Ørjan Nyland (Aston Villa) kan ende opp med å rykke ned fra Premier League.