Disse klubbene skal være interessert i den norske storscoreren

Alexander Sørloth, Crystal Palace, England
Foto: REUTERS / IAN WALTON

Alexander Sørloth har imponert i tyrkiske Trabzonspor denne sesongen. Nå skal flere europeiske klubber være interessert i å hente nordmannen.

Ifølge engelske Daily Mail er den italienske storklubben Napoli én av klubbene som jakter Sørloths signatur. 22 millioner pund skal være summen de er villig til å betale.

Saken fortsetter under videoen

Napoli er nummer seks på tabellen i Serie A så langt denne sesongen. Forrige måned vant de den italienske cupen da de slo Juventus 4-2 på straffesparkkonkurranse i finalen. De er også fremdeles med i Champions League, med 1-1 som utgangspunkt for returkampen mot Barcelona i åttendedelsfinalen.

Flere klubber er interessert

I tillegg skal Fiorentina og tyske Wolfsburg holde et øye med trønderen. Sørloth, som nå er 24 år gammel, er på utlån til Trabzonspor fra Premier League-klubben Crystal Palace. Før oppholdet i Tyrkia var han også på utlån til belgiske K.A.A. Gent.

I utgangspunktet er Sørloth lånt ut til Trabzonspor i to sesonger. I avtalen står det også at klubben har en mulighet til å kjøpe han etter det. Likevel ser det ut til at han kan være på vei til et annet sted i Europa før neste sesong.

Alexander Sørloth har scoret 23 mål og slått åtte målgivende pasninger på 33 ligakamper denne sesongen. Senest på søndag satte han inn to scoringer da Trabzonspor tapte 3-4 for Knoyaspor.

Fikk du med deg dette?

Har ti dager igjen av kontrakten: Derfor kan han glippe for klubben