Derfor mener de Leeds ikke bør få lov til å rykke opp til Premier League

Marcelo Bielsa, Leeds United, England
FOTO: REUTERS/Eddie Keogh

Flere Premier League-klubber mener det vil være svært urettferdig om Leeds og West Bromwich får rykke opp dersom Championship ikke blir fullført.

Det melder The Telegraph.

Saken fortsetter under videoen

I går uttalte styreleder i FA, Greg Clarke, til The Times at sesongen ikke skal annulleres. Enten vil kampene bli ferdigspilt i Premier League, eller så vil det hele bli avgjort gjennom poengsnitt. Det gjelder både kampen om seriegull, nedrykk og opprykk.

Nå reagerer flere Premier League-klubber på denne ideen. De mener nemlig det er urettferdig at Leeds og West Bromwich (som vil rykke opp om sesongen ikke fullføres i Championship, journ. anm.) får rykke opp dersom de gjenstående kampene ikke blir spilt. Det gjenstår ni kamper i Championship. 

Her er det verdt å merke seg at denne misnøyen gjelder om kampene ikke blir spilt i Championship.

For øyeblikket ligger Norwich, Aston Villa og Bournemouth på nedrykksplass. Watford, West Ham og Brighton er alle i faresonen.

Det vil fort bli søksmål uansett hva som skjer, hvis ikke Premier League og Championship får unnagjort sine gjenstående kamper.

Når det gjelder playoff i Championship, så er dette noe som også diskuteres i disse dager. Et mulig utfall er at tre lag rykker direkte opp fra Championship.

Fortsatt er målet å starte opp Premier League igjen i juni måned. Myndighetene har gitt grønt lys for dette.

Fikk du med deg denne?

Koronaviruset: Denne nyheten får både Liverpool og Leeds til å juble