Isak Brønseth

4. oktober 2020

ArsenalPremier LeagueStatistikk

Mikel Arteta har vært manager for Arsenal siden desember i fjor. På den tiden har klubben opparbeidet seg en imponerende hjemmestatistikk.

Arsenal har tatt 29 poeng i Premier League hjemme på Emirates Stadium siden Arteta fikk jobben som manager. Bare regjerende ligamester Liverpool har tatt flere i den perioden, med 34 poeng på hjemmebane.

Totalt har Arteta vunnet 57,14 prosent av kampene der han har stått på sidelinjen. Søndag vant de nok en gang da Sheffield United ble slått 2-1 på Emirates Stadium. Bukayo Saka og Nicolas Pépé sto for scoringene. David McGoldrick reduserte for bortelaget syv minutter før full tid, men alle de tre poengene ble til slutt værende i London.

Med tre seire og ett tap befinner Arsenal seg på femteplass i Premier League så langt. Neste helg venter selveste Manchester City på Etihad Stadium.