Den tidligere Premier League-vinneren mistet hodet igjen: Sparket ned 16-åring

Morten Haugdahl Lie

15. desember 2020

ChelseaPremier League

Danny Drinkwater har hatt en trøblete tid etter at han vant Premier League med Leicester. Søndag gikk det galt da han spilt for Chelseas U23-lag.

Chelsea hentet Drinkwater etter at han tok gull med Leicester, det har vist seg å være en ordentlig bom for begge parter. De blå fra London brukte svimlende 360 millioner kroner for engelskmannen, det har resultert i 12 ligakamper for midtbanespilleren. Nå har ikke Drinkwater spilt for førstelaget siden 18. mars 2018.

Saken fortsetter under videoen

Avtalen han fortsatt har med Chelsea, må likevel sies å være god for spilleren selv. Han tjener nemlig 1,2 millioner kroner i uken.

De siste årene har Drinkwater hatt for vane å havne i trøbbel, både på og utenfor banen. Søndag skjedde det nok en gang.

I søndagens kamp mellom Chelsea U23 og Tottenham U23 ble Drinkwater taklet stygt av 16 år gamle Alfie Devine. Da svartnet det for Drinkwater som reagerte med å sparke etter Devine. Begge ble utvist etter hendelsen.

Mye trøbbel de siste årene

Iløpet av de siste årene har Drinkwater blitt anmeldt for å ha kjørt kjørt bil i påvirket tilstand da han krasjet bilen sin i en vegg. Han mistet førerkortet i 20 måneder.

Han ble lånt ut til Burnley i 2018, men det ble med én kamp for dem etter at han skal ha blitt angrepet utenfor en nattklubb to dager etter debuten. Deretter ble han lånt ut til Aston Villa hvor han etter to måneder skallet ned lagkamerat Jota.

Foran årets sesong fikk han ikke draktnummer i Chelsea.