Den omstridte Premier League-mesteren klar for ny klubb

Morten Haugdahl Lie

19. januar 2021

ChelseaOvergangerPremier League

Chelsea-spiller Danny Drinkwater forlater Premier League til fordel for Tyrkia.

Midtbanespilleren har signert for den tyrkiske Super Lig-klubben Kasimpasa på lån til sesongslutt.

Saken fortsetter under videoen

30-åringen har ikke spilt for Chelseas førstelag på nesten to og et halvt år. Hans forrige kamp for klubben kom i august 2018.

– Jeg synes det er flott for Danny (Drinkwater) som nå får muligheten til å spille kamper, sa Chelsea-sjef Frank Lampard om overgangen, ifølge BBC.

Totalt har engelskmannen, med tre landskamper for England, spilt 23 kamper for Chelsea. Drinkwater har fortsatt 18 måneder igjen av kontrakten med London-laget.

Frank Lampard, Chelsea, England
KVITTET SEG MED DRINKWATER: Frank Lampard har ikke hatt bruk for Drinkwater iløpet av sin korte karriere som Chelsea-sjef.Foto: Reuters / Paul Childs

Fra Premier League-gull til katastrofe

Danny Drinkwater har hatt en trøblete tid etter at han vant Premier League med Leicester. De blå fra London brukte svimlende 360 millioner kroner for engelskmannen som forrige sesong var utlånt til Burnley og Aston Villa.

Iløpet av de siste årene har Drinkwater blitt anmeldt for å ha kjørt kjørt bil i påvirket tilstand da han krasjet bilen sin i en vegg. Han mistet førerkortet i 20 måneder.

Han ble lånt ut til Burnley i 2018, men det ble med én kamp for dem etter at han skal ha blitt angrepet utenfor en nattklubb to dager etter debuten. Deretter ble han lånt ut til Aston Villa hvor han etter to måneder skallet ned lagkamerat Jota.

I desember spilte han for Chelsea U23 da de møtte Tottenham U23. 30-åringen ble taklet stygt av 16 år gamle Alfie Devine og reagerte med å sparke etter Devine. Begge ble utvist etter hendelsen.