De Bruyne: – Koronaviruset har gjort at jeg vil spille lenger enn planlagt

Erik Drost / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

5. april 2020

Manchester CityPremier League

Manchester City-stjernen, Kevin De Bruyne, forteller i en Instagram live-video at han vil spille to år ekstra på grunn av koronakrisen.

De Bruyne begynner å bli lei av å konstant være under «lockdown», og har blitt enig med kona om at han utvider karrieren. Koronaviruset har fått han til å innse hvor dyrebar fotball er for ham.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg sa til kona mi at jeg skal spille litt lenger. Når dette er over, kan jeg ikke være hjemme. Jeg sa til henne at jeg kommer til å ta to år til på banen, forteller midbanespilleren.

– Det er på tide å spille fotball igjen. Jeg savner det, og det er vanskelig. Men vi er ikke viktige, fotball er ikke viktig nå. Folk elsker fotball, men man må være trygg, avslutter De Bruyne.

29 målpoeng på 35 kamper

Midtbaneeleganten har vært i fremragende form før koronavirus-pandemien slo ut for fullt. Med 9 mål og 19 assist på 35 kamper, har han nok en sesong vært en av Citys aller beste spillere.

28-åringen signerte en ny 6års-kontrakt med Manchester City i 2019, og belgieren blir sannsynligvis værende selv om City ikke skal spille i Europa de neste sesongene.