City-manageren avslører hva han og Klopp diskuterte etter kampslutt

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

9. november 2020

LiverpoolManchester CityPremier League

De to managerne ble sett diskutere etter å ha takket for kampen som endte 1-1 på Etihad søndag kveld.

Til Sky Sports avslører Pep Guardiola at han og Jurgen Klopp diskuterte deres forvirring over mangelen på fem innbyttere i Premier League etter at sluttsignalet gikk.

Saken fortsetter under videoen

– Vi snakket ikke om resultatet, vi snakket om hvordan vi må kjempe igjen og igjen om fem bytter. En landslagsspiller for England, Trent Alexander-Arnold, ble skadet. I andre ligaer i verden er det fem bytter, men her tror vi at vi er mer spesielle mennesker, starter Guardiola.

Nå vil han strekke seg langt for å kreve innbytte-endringer.

– Vi beskytter ikke spillerne, og det er en katastrofe. Hvis folk tillater stemmen min, vil jeg kreve at vi bringer tilbake fem bytter for å hjelpe spillerne, lederne og alle.

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
SKADETRØBBEL: Klopp mistet enda en viktig forsvarsspiller med skade søndag. Foto: Action Plus / David Blunsden

Det var en underholdende kamp på Etihad som endte 1-1. Men Klopp er nok bekymret etter at Trent Alexander-Arnold pådro seg en skade i andre omgang.

Det er allerede bekreftet at 22-åringen ikke kommer til å spille Englands tre kommende kamper. Nå gjenstår det å se nøyaktig hvor lenge han blir ute.

Med midtstopper, Virgil van Dijk, ute i lang tid håper nok Klopp på at Alexander-Arnold vil være tilbake etter landslagspausen.

Fabinho som har vikariert i van Dijks sted er også ute for Liverpool, men ventes tilbake etter landslagspausen.