Chelsea nærmer seg kontraktsløs Champions League-finalist

Foto: Granada/Wikipedia

Jørgen Haug

25. august 2020

ChelseaOvergangsrykterPremier League

Chelseas signeringsfest ser ikke ut til å være over. Nå rapporteres det at PSG-midtstopper Thiago Silva er svært nære en overgang til London-klubben.

Det melder Sky Sports. 

Saken fortsetter under videoen

Thiago Silvas kontrakt med Paris Saint-Germain går ut 31. august. Engelske medier melder at det skal dreie seg om en toårskontrakt for Silva, som har rukket å bli 35 år.

Forrige sesong endte Chelsea med 54 baklengsmål – klart flest av lagene på øvre halvdel. Frank Lampard håper nok at Silvas rutine kan bidra til å senke dette tallet neste sesong. Den brasilianske midtstopperen legger bak seg åtte gode sesonger i den franske hovedstaden. Han står med 88 landskamper for Brasil.

Linkes også til Chilwell

Leicesters 23 år gamle venstreback Ben Chilwell nevnes også som aktuell for de blåkledde fra London. Chilwell har gått gradene i Leicesters akademi, og har de siste årene spilt seg til fast plass på både Leicester og det engelske landslaget.

I Chelsea-stallen finner man allerede Marcos Alonso og Emerson Palmieri. Sistnevnte skal være på vei tilbake til Italia, mens førstnevnte er betydelig bedre offensivt enn defensivt. Chilwell vil definitivt forsterke Chelsea defensivt, men er ikke nødvendigvis bedre enn Alonso på siste tredel av banen.

Chilwells kontrakt med Leicester strekker seg til sommeren 2024. Det betyr at han ikke kommer til å bli en billig mann for Chelsea. Det rapporteres om at Chelsea, som har vist økonomiske muskler i sommer, må bla opp minst 50 millioner pund for venstrebacken.

Havertz og Sarr

Chelsea skal stå klare til å bla opp nærmere en milliard kroner for tyskeren Kai Havertz. Den anvendelige offensive spilleren skal være svært nære en overgang til London-klubben.

I tillegg meldes det om en fjerde Chelsea-aktuell spiller. Det er den 21-årige midtstopperen Malang Sarr. Den talentfulle franskmannen står uten kontrakt etter at kontrakten med Nice løp ut i sommer. Sky Sports hevder at Chelsea skal være villige til å tilby Sarr en fireårskontrakt.

Hvis franskmannen signerer for Chelsea, er det ventet at han vil sendes ut på lån førstkommende sesong.

Chelsea har allerede sikret seg tjenestene til Hakim Ziyech (Ajax) og Timo Werner (RB Leipzig). Hvis alle disse fire overgangene går i orden, snakker vi et av de mest spektakulære overgangsvinduene i Premier League-historien.