Chelsea-duoen herjet da Tyskland spilte uavgjort

Isak Brønseth

14. oktober 2020

ChelseaLandslagNations LeaguePremier League

Tyskland måtte nøye seg med 3-3 da de møtte Sveits i Nations League tirsdag kveld. Kai Havertz og Timo Werner hadde en god dag på jobben.

Begge de to ble hentet til Chelsea før denne sesongen. Prestasjonene for klubblaget har derimot vært varierende. Både Havertz og Werner står uten scoring etter å ha spilt fire kamper i Premier League.

Saken fortsetter under videoen

Tyskland lå under 2-0 mot Sveits da sistnevnte satte ballen i nettet bak en noe klønete Yann Sommer. I andre omgang snappet Havertz opp ballen etter en feil i det sveitsiske forsvaret, og utlignet til 2-2. Deretter slo Werner den målgivende pasningen til tidligere Arsenal-spiller Serge Gnabry, som på lekkert vis satte inn 3-3 etter 60 minutter.

Antonio Rüdiger var også med, og spilte hele kampen i Tysklands midtforsvar.

I den andre kampen i gruppa tok Ukraina en noe overraskende 1-0-seier mot Spania. Tyskerne spiser dermed innpå, og er nå kun ett poeng bak Luis Enrique sitt mannskap.