Britiske medier: United vil tilby ny kontrakt og doble lønnen til stjernespilleren

Manchester United's Bruno Fernandes
Foto: Jason Cairnduff / Action Images

Morten Haugdahl Lie

6. desember 2020

Manchester UnitedPremier League

Bruno Fernandes skrev en langtidskontrakt da han signerte for klubben i januar. Nå vil United gi ham en ny lukrativ kontrakt.

Det er blant annet Sky Sports og Daily Mirror som skriver at Manchester United vil tilby en ny kontrakt som innebærer at portugiseren dobler lønnen sin fra 100 000 pund i uken til 200 000 pund.

Saken fortsetter under videoen

Fernandes har blitt en av Uniteds viktigste spillere siden han kom for snart et år siden. På 37 kamper har han scoret 22 mål og assistert lagkameratene sine med 14 målgivende pasninger.

I januar 2020 signerte han altså en kontrakt på fire og et halvt år, med opsjon på ytterligere et år. Men han er ikke blant de øverste navnene på lønningslisten til United.

STRÅLENDE: Bruno Fernandes har vært Uniteds viktigste spiller siden han kom til klubben. Foto: Carl Recine/Action Images via Reuters

Ifølge den Daily Mirror tjener han omtrent det samme som Jessie Lingard og Dean Henderson, mens for eksempel Paul Pogba tjener 300 000 pund i uken. David De Gea tjener mest med 350 000 pund i uken.

Fernandes ble kåret til årets beste spiller forrige sesong, til tross for at han kom etter at halve sesongen var spilt. Denne sesongen har han scoret syv mål og levert fire målgivende pasninger på 10 kamper i Premier League.

Lørdag vant Manchester United 3-1 borte mot West Ham.