Britisk avis: Låneavtalen til United-spissen kan bli forlenget

Odion Ighalo. Foto: Кирилл Венедиктов/Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

24. mars 2020

Manchester UnitedPremier League

Odion Ighalos låneavtale med Manchester United går ut 31. mai, men kan bli utvidet til 30. juni på grunn av utsettelsen av Premier League.

Ifølge Sky Sports, kan Ighalo bli værende i Manchester United i en måned lengre, da klubben vurderer å forlenege låneavtalen. Ighalos opprinnelige arbeidsgiver, Shanghai Shenhua, forventer imidlertid at spissen returnerer 31. mai.

Saken fortsetter under videoen

God butikk for United

Sky Sports reporter, James Cooper, har fulgt med på Ighalo-situasjonen i Manchester United.

– Det er ingen tvil om at Ighalo har gjort et godt inntrykk i Manchester United siden han kom i januar. Etter en bra start med fire mål på de siste fem opptredenene sine, ser United absolutt på alternativene som er tilgjengelige for dem og utelukker ikke å utvide tiden hans på Old Trafford.

– Solskjær vil at Marcus Rashford og Anthony Martial, skal komme seg i posisjoner og situasjoner for å score enda flere mål. Han vil finpusse instinktene i og rundt sekstenmeteren. Ighalo gjør disse tingene naturlig, han har levert varene så langt og vist seg å være god butikk for United, skriver Cooper.

Drømmeovergangen

Tidligere denne måneden fortalte Ighalo om søvnløse netter og hans ønske om å signere for klubben han alltid har elsket.

– Jeg sov ikke før klokka 06.00 om morgenen på grunn av alt, fra papirer til å avtale gebyret. Selv agenten min ristet fordi det var så stort. Jeg fortalte han at han måtte få dette til, jeg brydde meg ikke om hva som skulle til, det måtte bare skje, jeg ville signere, fortalte Ighalo.

Skulle Shanghai Shenhua nekte å forlenge lånet, har United uansett muligheten til å kjøpe nigerianeren på en permanent avtale. Ighalos kontrakt med Shenhua strekker seg ut 2021.

Ighalo gjorde 40 mål og 11 assist på 100 kamper for Watford fra 2014 – 2017. I hans favorittklubb United, har han åpnet bra med fire mål på åtte kamper.