Blir det målfest på Anfield denne helgen? Slik kan du profittere

Mohamed Salah, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

10. november 2022

AnnonsørinnholdLiverpoolPremier LeagueSouthampton

(Sponset) Liverpool har tradisjonelt sett hatt et godt tak på Southampton hjemme på Anfield Road. Lørdag kan du benytte deg av et mål-tilbud utenom det vanlige.

Liverpool tar imot Southampton lørdag. Dette er kamp Liverpool bør vinne for å henge med i kampen om de fire øverste plassene i Premier League. For Southamptons del har klubben nylig sparket manager Ralph Hasenhüttl, og ansatt Nathan Jones som ny sjef.

Saken fortsetter under videoen

Hos Comeon.com kan du spille på at det blir scoret over 1.5 mål. Her kan du faktisk doble innsatsen din da tilbudet lyder på 2.00. 

Tilbudet gjelder fra kl. 12:00 fredag 11. november, til kampstart kl. 16:00 lørdag 12. november, og du kan spille for maksimalt 100 kroner.

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
STERK BORTESEIER SIST: Liverpool har slitt enormt i Premier League denne sesongen, men tok en sterk borteseier mot Spurs forrige runde. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Målrike oppgjør

Siden 2017 har lagene bare spilt to kamper innbyrdes hvor det ikke har blitt scoret mer enn ett mål. De siste 9 av 11 oppgjørene har endt med minst to mål når disse klubbene har møttes.

Samtidig kan man trygt si at Liverpool elsker å spille mot Southampton. Merseyside-klubben har vunnet 9 av 11 kamper mot Southampton siden 2017.

ET AV FÅ LYSPUNKT: Roberto Firmino har scoret 6 mål i Premier League så langt denne sesongen. Foto: Chris Radburn / Reuters

Liverpool Ikke like solid denne sesongen

Liverpool slipper dessuten inn en del mål denne sesongen, og klubben har svært ofte sluppet inn det første målet i kampene sine.

På Anfield er det bare Bournemouth, West Ham og Manchester City som ikke har scoret så langt denne sesongen. Klubbene Crystal Palace, Newcastle, Brighton og Leeds står for 7 innslupne mål for Liverpool på hjemmebane til nå.

Samtidig skal det sies at Liverpool ofte kommer tilbake i kampene sine. Dette har blant annet ført til 18 scoringer på Anfield så langt, men ni av målene ble imidlertid scoret mot Bournemouth i slutten av August.

Southampton på sin side kjemper i bunnen av Premier League. Noe av årsaken til det, skyldes lagets manglende evne til å score på bortebane. Så langt har det bare blitt fire mål utenfor St.Marys.

Les også:

Før VM i Qatar: Wales-sjefen med klar beskjed til Bale