Ble utelatt fra troppen – må kjempe for fremtiden i Arsenal

Arsenal, Chelsea, England
Foto: REUTERS / EDDIE KEOGH

Arsenal-manager, Mikel Arteta, sendte en tydelig beskjed i retning Matteo Guendouzi før kampen mot Newcastle. Nå må franskmannen kjempe for å bli i klubben.

Arsenal viste seg fra sin beste side mot Newcastle og vant hele 4-0 søndag. Både Pierre-Emerick Aubameyang, Nicholas Pepe, Mesut Özil og Alexandre Lacazette tegnet seg på scoringslisten for hjemmelaget som kjørte over Newcastle spesielt i 2. omgang.

Saken fortsetter under videoen

En som ikke fikk være med, var Matteo Guendouzi som skal ha havnet i unåde etter å ha vist dårlige holdninger på treningsleir i Dubai, melder mirror.

Arteta skal være fast bestemt på å ta ut de spillerne som presterer best på trening og Guendouzi skal ha fått beskjed om å innrette seg. Franskmannen måtte dermed finne seg i å se kampen mot Newcastle på TV.

Nyansatte Arteta er i gang med å bygge opp et nytt Arsenal. Spanjolen er ikke lovet all verden av budsjett å handle for i sommer, dermed er han nødt til å selge spillere før han kan kjøpe. Guendouzi skal nå være en av spillerne som kan forsvinne i sommer.

Det spekuleres også i om Aubameyang og Lacazette vil forsvinne til sommeren, hvis klubben ikke kvalifiserer seg til Champions League.

Inn i varmen igjen

Dani Ceballos fikk en sjelden start mot Newcastle og grep sjansen med bravur. Arteta hyllet sin landsmann etter kampen.

– Dani Ceballos er et godt eksempel. Han var skadet og da han begynte å trene igjen, trodde jeg ikke at han var god nok. Men han endret oppførselen sin fullstendig og begynte å trene som et rovdyr. Jeg synes han var den beste spilleren på banen, fortalte Arteta etter kampen.

Foto: REUTERS / EDDIE KEOGH