Ble sett sammen med Ed Woodwards nye rådgiver

Mauricio Pochettino
Foto: Marko Djurica / Reuters

Morten Haugdahl Lie

12. februar 2020

LeedsManchester UnitedPremier LeagueTottenham

Mauricio Pochettino har vært linket til Manchester United-jobben i lang tid. Tirsdag kveld ble han sett da han snakket med Neil Ashton.

De to ble avbildet på Griffin Park hvor Brentford tok i mot Leeds på besøk. Neil Ashton er nylig ansatt som Ed Woodwards nye PR-rådgiver.

Saken fortsetter under videoen

Den tidligere Tottenham-sjefen er god venn med Leeds-sjef, Marcelo Bielsa, og bestemte seg for å se oppgjøret mot Brentford tirsdag kveld. Der ble han fanget opp sammen med Ashton av kameraene til Sky sports.

Nå svirrer for alvor ryktene igjen om at Pochettino kan bli ny United-sjef. Argentineren har i tillegg fortalt i podcasten «In the pink«, at det hadde vært fantastisk å være manager i Premier League igjen.

Pochettino har vært linket til United jobben helt siden Jose Mourinho fikk sparken i desember 2018. Den gangen fikk Ole Gunnar Solskjær jobben som midlertidig manager før han noen måneder senere, fikk jobben permanent.

Selv om det har vært spekulasjoner hvorvidt Solskjær sitter trygt, antas det at jobben hans ikke er i noen umiddelbar trussel. Men flere rapporter har hevdet at klubben kan vurdere nordmannens posisjon hvis klubben ikke havner blant topp fire i mai.

Med Pochettino tilgjengelig på markedet, har Solskjær press på seg for å oppnå resultater frem mot sommeren. Klubben ligger nå på åttendeplass i Premier League.

Foto: Marko Djurica / Reuters