Ble latterliggjort av Arsenal: Nå slår Mourinho tilbake

Foto: PAUL CHILDS / Reuters

Morten Haugdahl Lie

6. juli 2020

ArsenalPremier LeagueTottenham

Jose Mourinho gir London-rivalene klar beskjed etter at The Gunners latterliggjorde Tottenhams 3-1 tap mot Sheffield United.

Det skriver den engelske avisen The Mirror.

Saken fortsetter under videoen

Denne helgen postet Arsenal et innlegg på sin Facebook-profil hvor klubben la ut høydepunkter av deres FA-cup-seier mot nettopp Sheffield United.

Med overskriften: «Det er ikke lett å slå Sheffield United på Bramall Lane», har Arsenal fått Tottenham-supporterne og Tottenham-sjef Mourinho til å reagere.

– De har ikke så mye å feire

Portugiseren hadde sitt å si om innlegget på pressekonferansen før møtet med Everton.

– Jeg tror at hvis de hadde toppet tabellen eller kjempet om en topp fire-plassering, så hadde de ikke ville hatt glede av andre sine problemer.

– Du liker bare andre sine problemer når du selv har problemer. Det sier mer om dem. De har ikke så mye å feire og må få muligheten til å gjøre det. De er i en veldig lignende situasjon som oss på tabellen, sier Mourinho.

Mourinho slår tilbake mot rivalene før møtet på søndag. Foto: Steffen Prößdorf / Wikipedia

Søndag møtes klubbene til det aller første Nord-London derbyet på nye Tottenham Hotspur Stadium. Tottenham har falt ned til 10. plass på tabellen med en kamp mindre spilt.

Arsenal har imidlertid funnet formen og vunnet de tre siste kampene uten å slippe inn mål i Premier League. Klubben befinner seg på 7. plass.