Ble historisk: Dette har ingen klart før dem i Premier League-historien

West Ham United

Morten Haugdahl Lie

23. oktober 2020

Premier LeagueWest Ham

3-3 kampen mot Tottenham i forrige Premier League-runde ble historisk for West Ham.

West Ham er det første laget i Premier League-historien som unngår å tape etter å ha ligget under 0-3 så sent som etter 81 minutter.

Det skriver Opta på Twitter.

The Hammers hadde tre mål i sekken etter bare 16 minutter ut i første omgang mot Tottenham. De fleste trodde nok at kampen var så godt som avgjort allerede da.

Men da sluttspurten kom, gikk det 12 minutter fra 0-3 til 3-3. Manuel Lanzini utlignet fire minutter på overtid med et fantastisk skudd fra distanse.

West Ham innledet sesongen med tap for Newcastle og Arsenal, før klubben knuste Wolverhampton 4-0 og Leicester 3-0. Uavgjort borte mot Tottenham sist forlenget rekken med imponerende resultater for Moyes og hans menn.