Ble grisetaklet i semifinalen: Dansken hylles for sitt svar til Brentford-spilleren

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

6. januar 2021

BrentfordPremier LeagueTottenham

Tottenham-spilleren Pierre-Emile Højbjerg fikk smake på knottene fra Brentfords Joshua Dasilva i semifinalen i Ligacupen. Etter kampen fikk Brentford-spilleren svar på Twitter fra Spurs´danske midtbanespiller.

Tottenham tok seg til Ligacup-finalen etter en sterk 2-0 seier mot Brentford tirsdag. Til tross for en jubelkveld for hjemmelaget, ble det noe ampert mot slutten av kampen.

Saken fortsetter under videoen

Da fikk nemlig Brentfords Joshua Dasilva marsjordre etter å ha satt knottene i leggen på Højbjerg. Danskens leggbeskytter knakk og han fikk et blodig kutt i leggen.

Mourinho tok ingen sjanser etter hendelsen og byttet midtbanekrigeren av banen, til tross for at han selv ville fortsette.

Dasilva på sin side høstet mye kritikk etter taklingen. Spilleren gikk etter kampen ut på Twitter for å uttale seg.

– Alle som kjenner meg vet at det ikke var med vilje. Jeg vil lære av dette, skriver Brentford-spilleren.

Onsdag morgen går Højbjerg ut på Twitter for å svare Dasilva. Danskens tweet blir nå hyllet i England.

– Såklart mente du det ikke. Så ikke tenk på det. Jeg er en viking og alt er bra med meg. Men du skylder meg en leggbeskytter, skriver Højbjerg før han legger til at Brentford-spilleren har en stor framtid foran seg.

Daily Mirror-journalisten John Cross fulgte kampen tirsdag, han roser danskens tweet og skriver at det er en klasserespons.

Les også:

Nå står stjernespissen uten klubb