Bekreftet: Stjernespiller har signert for Premier League-giganten

Foto: Rolandhino1 / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

18. september 2020

LiverpoolOvergangerPremier League

Det har gått mange måneder siden ryktet om Thiago til Liverpool startet. Fredag fikk Jürgen Klopp spilleren han ønsket seg.

Midtbanespilleren har signert en fireårskontrakt og fått draktnummer seks for de rødkledde. Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Saken fortsetter under videoen

Det var helt tilbake til mai, at 29-åringen takket nei til en kontraktsforlengelse med tyske Bayern München. Siden da har Liverpool blitt sett på som det mest sannsynlige alternativet for verdensklasse-spilleren.

Bayern ønsket seg omlag 320 millioner kroner og det har Liverpool nå betalt, skriver The Athletic.

– Ettersom årene går prøver man å vinne så mye som mulig, og når du vinner ønsker du å vinne mer. Denne klubben beskriver hvem jeg er, en som ønsker å nå alle målene mine og vinne så mange trofeer som mulig, sier Thiago til Liverpools hjemmeside.

Thiago er klar for Liverpool. Foto: Skjermdump

– Klubben har også den familiefølelsen som jeg trenger. Spillere trenger et nært forhold i klubben og jeg tror jeg vil få det og ha den familiefølelsen i denne klubben, også, fortsetter han.

– Jeg kommer til å spille med hjertet og gi alt jeg har på banen for mine lagkamerater, klubben og fansen, avslutter han.

En av grunnene til at Klopp ønsket seg Thiago, kan være at Liverpool-stjernen Georginio Wijnaldum skal være i samtaler med Barcelona. Nederlenderen har ett år igjen av kontrakten med Liverpool.