Arsenal-stjernen kan miste resten av sesongen etter stygg skade

Foto: Shaun Brooks / Action Plus

Arsenal tok seg videre til kvartfinalen i FA-cupen etter å ha slått Portsmouth på mandag. Et skjær i sjøen ble det imidlertid da Torreira ble stygt skadet.

Torreira var offer for en susende takling av Portsmouth´s James Bolton etter bare 13 minutter. Midtbanespilleren ble liggende lenge med smerter før han ble byttet ut på båre.

Saken fortsetter under videoen

– Han har pådratt seg et brudd i høyre ankel under mandagens kamp, skriver Arsenal i en pressemelding.

Videre skriver klubben at at en spesialist vil se nærmere på skaden. Det er foreløpig uvisst hvor lenge Torreira blir ute, men slike skader kan ta flere måneder.

Skadeutsatte Arsenal

Torreira føyer seg inn i rekken over skadde spillere i Arsenal. Fra før er Callum Chambers ute etter kneskaden han pådro seg mot Chelsea 29. desember. Rehabiliteringen ventes å ta seks til ni måneder.

Arsenals ferskeste kjøp, Cedric Soares har vært skadet i flere måneder men ventes tilbake i spill allerede neste uke. Sead Kolasinac sliter med høyre skulder og forventes å være tilbake i full trening i slutten av måneden.

En opptur for Artetas mannskap er at sommersigneringen Kieran Tierney er tilbake i full trening.

Jakter Champions League

Arsenal er inne i en nokså god periode etter fire seiere på de siste fem kampene i alle turneringen. Det har likevel blitt et tap mot Olympiacos i Europa League, noe som minsker sjansen for Champions League-spill til neste sesong.

På tabellen ser det hakket lystigere ut enn på lenge. Med en kamp mindre spilt ligger laget fra Nord-London fem poeng bak Manchester United på femteplass som akkurat nå vil gi Champions League-spill.

Foto: Shaun Brooks / Action Plus