Ansees som urørlig av klubben: Nå vil Liverpool forlenge kontrakten

Foto: Peter Powell / Reuters

Morten Haugdahl Lie

8. desember 2020

LiverpoolPremier League

Liverpool håper å starte forhandlinger med Fabinho om en ny kontrakt veldig snart. De regjerende mestrene vurderer midtbanespilleren som en av de urørlige i klubben etter imponerende prestasjoner siden han kom til klubben.

Det skriver engelske The Guardian.

Saken fortsetter under videoen

Fabinho kom til Liverpool fra Monaco i 2018, og etter en rolig start i England har han vokst til å bli et sentralt medlem av troppen som vant Champions League i 2019 og Premier League forrige sesong.

27-åringen har spilt hovedsakelig i midtforsvaret denne sesongen på grunn av skader på Virgil van Dijk og Joe Gomez. Kontrakten hans løper til 2023, men Liverpool håper å forlenge den til 2025 eller 2026 med en kraftig lønnsøkning.

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
NY ROLLE: Fabinho har vikariert for en langtidsskadd Virgil van Dijk denne sesongen. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Liverpool håper også å knytte Georginio Wijnaldum til en ny kontrakt. 30-åringens kontrakt løper ut til sommeren, og han har blitt linket til Barcelona helt siden forrige sommer. Liverpool håper å starte samtalene på nytt med den nederlandske midtbanespilleren, som har vært i klubben siden 2016, de neste ukene.

Wijnaldum er fortsatt ikke overbevist om hvilken rolle han vil få i klubben, skriver avisen.

KONTRAKTSSLUTT: Det haster imidlertid mer å få forlenget kontrakten til Wijnaldum for Liverpool. Foto: Ailura/Wikipedia

Jürgen Klopps mannskap knuste Wolverhampton 4-0 søndag, det betyr at Liverpool befinner seg på 2. plass i Premier League, bak Tottenham med dårligere målforskjell.