Om Britiskfotball.com

Britiskfotball gir deg alt du trenger å vite om det som skjer på balløya. Redaksjonen jobber kontinuerlig med å servere deg de beste historiene fra den britiske fotballen.

Oktober 2019 ble Britiskfotball etablert. Siden har vi gjort vårt for at du skal kunne holde deg oppdatert på det som skjer i fotballens hjemland. Aktuelle saker, de store kampene, historiske begivenheter – vi gir deg alt du trenger fra balløya.

På britiskfotball.com finner du nyheter og artikler om Premier League, Championship, League One, League Two, Scottish Premiership og landslagsfotballen. Vi er et fotballnettsted for elskere av britisk fotball.

I tillegg følger vi Champions League og Europa League, slik at du får de gode historiene fra de store europeiske turneringene også. Du får også oddstips og stoff om Fantasy Premier League på vår nettside.

Vi ønsker å være et nettsted som alle elskere av britisk fotball benytter seg av med jevnlige mellomrom. Redaksjonen brenner for at du får en god opplevelse når du besøker britiskfotball.com.

Du finner oss på sosiale medier: FacebookTwitter og Instagram.

‍Sjefsskribent er Johannes Strand. Skribenter er Jørgen Haug, Isak Brønseth og Morten Haugdahl Lie.

Britiskfotball har en avtale med Adobe Stock for redaksjonelle bilder. I tillegg benyttes Wikipedia.

Britisk fotball til folket!