Hollywood-stjerner tar over klubb på femte nivå i England

Foto: Dick Thomas Johnson og Gage Skidmore

Isak Brønseth

10. februar 2021

National LeagueWrexham

Ryan Reynolds og Rob McElhenney har kjøpt seg inn på eiersiden i National League-klubben Wrexham. Duoen har store planer for framtiden.

Oppkjøpet ble endelig bekreftet tirsdag. Begge de to Hollywood-skuespillerne har satt en «W» foran navnet sitt på Twitter, og la ut disse meldingene:

Saken fortsetter under videoen

De to skal ha investert om lag to millioner britiske pund i Wrexham, som for øyeblikket er nummer syv på tabellen i National League.

– Det er en spesiell dag for oss begge to, når vi i dag får ta del i Wrexham sin historie. Sammen med spillerne, støtteapparatet, supporterne og den lokale befolkningen her, skal vi nå forsøke å få denne klubben til å vokse. Målet er å komme tilbake til EFL, med flere mennesker på tribunen. Vi ønsker også å gjøre en forskjell når det gjelder lokalsamfunnets situasjon her, sa de til BBC.

Vil satse på kvinnefotball

Herrelaget til Wrexham har ikke vært oppe i League Two siden 2008. På kvinnesiden trakk de laget sitt fra ligasystemet i 2016 fordi de manglet spillere. I 2018 ble de derimot gjenetablert, og Reynolds og McElhenney har store planer, også på dette feltet.

– Jobben der har allerede begynt sammen med Gemma Owens og Steve Dale i fellesskapslaget. Vi ønsker å ta nytt initiativ når det gjelder lagets kvinnefotball, sa de.

Les også:

Bild: Nå står det mellom Bayern München og to klubber fra Premier League

Britisk avis: Ny kontrakt til Solskjær dersom han klarer dette