Pep Guardiola får massiv støtte etter at moren døde av koronaviruset

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho
Foto: Reuters / Darren Staples

Jørgen Haug

7. april 2020

Manchester City

Manchester City meldte mandag på hjemmesiden sin at Pep Guardiolas mor er død som følge av koronaviruset. Hun ble 82 år gammel. Nå får City-treneren og familien massiv støtte i sosiale medier.

– Våre bønner og inderlige sympati er med Pep og hans familie i denne overveldende triste tiden. Han og familien har kjærligheten og støtten fra hele City-familien, sa styreformann Khaldoon Al Mubarak på vegne av klubben i pressemeldingen. 

Saken fortsetter under videoen

Flere City-spillere har gitt sine kondolanser til sin manager på Twitter:

– Tankene går til Pep og hans familie i denne tiden. Ett lag, skriver Kevin De Bruyne.

– Bønnene og tankene er med Pep og Peres familie og elskede i dag. Hjerteskjærende nyheter, skriver Aymeric Laporte.

– Jeg er veldig lei meg for ditt tap, Pep. Jeg ønsker styrke til din familie for fortsettelsen. Må Gud være med dere i denne veldig vanskelige tiden og må din mor, Dolors Sala Carrió, hvile i fred, skriver Gabriel Jesus.

Støtte fra konkurrerende klubber

Flere Premier League-klubber har via mikrobloggtjenesten Twitter gitt sine kondolanser til Guardiola og hans familie. Blant disse er Tottenham, Liverpool, Newcastle og Norwich.

– Alle i Spurs sender sine dypeste kondolanser. Våre tanker er med Pep og hans familie i denne tiden, skriver Tottenham.

– De dypeste kondolanser fra alle i Liverpool FC. Våre tanker er med Pep og hans familie i denne tiden, skriver Liverpool.

– Våre dypeste kondolanser til Pep og hans elskede. Dere er alle i våre tanker i denne utrolig vanskelige tiden, skriver Newcastle.

– Vi er trist av å høre denne forferdelige nyheten. Alle våre tanker og kondolanser er med Pep og hans familie i denne vanskelige tiden, skriver Norwich.