Mener Liverpool må finne en ny reservekeeper

Foto: Egghead06 / Wikipedia

Jørgen Haug

15. mars 2020

LiverpoolPremier League

Med Adrians tabbe mot Atletico Madrid friskt i minne, mener Daily Mirror-korrespondent David Maddock at Liverpool bør se seg om etter en ny reservekeeper.

Uttalelsene stammer fra Sky Sport-podkasten Sunday Supplement:

Saken fortsetter under videoen

– Adrians svake involvering i forkant av Marcos Llorentes 1-2-scoring ble kostbar for Liverpool. En reservekeeper til å utfordre Alisson, som har slitt med skadeproblemer denne sesongen, vil være en prioritet for Liverpool i sommerens overgangsvindu, tror Maddock.

Hyller prestasjonen

– Liverpool hadde 37 skudd på mål mot Atletico Madrid. Det er på nivå med når Premier League-lag møter lag fra lavere divisjoner. Liverpool hadde fortjent å score syv eller åtte mål. De scoret to, og var i ledelsen, før Adrian tabbet seg ut. Det var en fryktelig feil, fortsetter Daily Mirror-korrespondenten.

Maddock er ikke nådig i kritikken av den spanske målvakten:

– Han var søppel. For å være ærlig, er det en ulykke man har gått og ventet på de siste ukene. Han (Adrian) var ganske god tidligere i sesongen, men hadde noen rare involveringer allerede da. Jeg tror Klopp vet at keeperplassen har vært en svakhet for laget så lenge Alisson har vært skadet. Jeg er ganske sikker på at Liverpool henter en keeper så fort de kan, avslutter Maddock.

Foto: Egghead06 / Wikipedia