Joey Barton med svært uvanlig grep i League One-klubben: Dette må spillerne gjøre før kamp

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

14. april 2021

Bristol RoversLeague One

Det har ikke gått på skinner siden Joey Barton kom tilbake i manesjen som manager for Bristol Rovers. Nå har den kontroversielle manageren tatt et uvanlig grep.

Det har blitt tre seiere siden Barton tok over klubben i februar. Ni kamper har endt med tap, mens fire ganger har klubben fått med seg ett poeng.

Saken fortsetter under videoen

I søken etter flere poeng har Barton valgt å gå en svært uvanlig vei. Eirik Aase følger de lavere divisjonene tettere enn de fleste, på Twitter omtaler han Bartons nye grep.

– Joey Barton er for tiden manager i Bristol Rovers. Der har han innført en slags seremoni hvor spillerne går barføtt på gresset før kamp.

Barton selv forklarer dette på en noe forunderlig måte, men med oppriktighet.

– Teorien bak det er at jorden er en enorm kule med smeltet lava som snurrer rundt solen og som avgir elektriske og varme pulser, forklarer han til Bristolpost.co.uk

– Jorden blir rammet av lyn flere ganger om dagen og absorberer positive og negative elektroner, og på grunn av kroppene våre er vi hovedsakelig vann, og månen påvirker tidevannet, og det er logisk å tro at månen påvirker oss, legger han til.

Les også:

Norsk unggutt sammenlignes med Van Dijk: Sjefen avslører at Premier League-klubb var interessert