FPL runde 5: Billigspiss åpner mange muligheter

Håkon Pallin Kjeldsen

16. oktober 2020

FantasyPremier League

Vi bytter kaptein til en av Mourinhos betrodde, og drar frem en spennende mulighet i tidligkampen søndag.

Saken fortsetter under videoen

Landslagspausen er over, og det er endelig klart for mer Premier League-fotball. Nok en gang fikk vi servert en heidundrende runde i den engelske toppdivisjonen, hvor både Manchester United og Liverpool tapte med hele fem mål.

De røde fra Manchester skal denne helgen møte Newcastle, mens Liverpool skal bryne seg på byrival Everton. Sistnevnte står med full pott så langt, så det er duket for en skikkelig godbit lørdag formiddag.

Runden som gikk

Rundens kaptein: Raheem Sterling. 9 poeng sier vi oss godt fornøyd med. En scoring og to bonuspoeng mot et imponerende godt Leeds-lag viser at Sterling er blant de som plukker mest poeng i år også.

Rundens skuffelse: Dominic Calvert-Lewin. Det var vanskelig å finne rundens skuffelse, og jaggu leverte ikke Calvert-Lewin igjen. Her er vi heldig at han ikke får bonus, og blir med det stående på 6 poeng.

Rundens overraskelse: Nelson Semedo. Heldigvis gjør Semedo opp for bommen på Evertons toppscorer. Rent bur mot Fulham gjør at vingbacken ender med 6 poeng.

Rundens valg

Rundens kaptein: Flere jevngode alternativ i min bok, men jeg ender opp med en spiler som spiller klokken 17:30 på søndag. Tottenham mot West Ham høres ut som en kamp med mye mål, og da står valget mellom Heung-Min Son og Harry Kane. Velg den du har av de. Har du begge ville jeg gått for Kane da han er på straffespark. Har du ingen av dem, (slik som meg), er det bare å gjemme seg bak sofaen søndag kveld.

Rundens skuffelse: Ben Chilwell. Hentet inn av mange etter 18-poengeren mot Crystal Palace sist. Mot Southampton på lørdag tror jeg det blir baklengs med Kepa i buret, og jeg tror også sjansen for målpoeng er minimal.

Rundens overraskelse: Rhian Brewster. Spillets billigste spiss. Et skikkelig langskudd. Har blitt solgt til Sheffield United siden sist, og dersom han starter mot Fulham på søndag tror jeg vi få se scoring. Med han på laget har du ekstra god råd ellers på banen. En billig frekkas!

HUSK FRISTEN KLOKKEN 12:00 OG BLI MED I VÅR FANTASYLIGA.

Ligakode: dkqwns