To gigantoppgjør på et folketomt Wembley i semifinalene i FA Cupen

Koronaviruset gjør at også semifinalene i FA Cupen på Wembley blir en ganske annerledes affære. Likevel får vi to gigantoppgjør.

Lørdag vant Ole Gunnar Solskjær og Manchester United på bortebane mot Norwich City. Målene ble scoret av Odion Ighalo etter 51 minutter og Harry Maguire i ekstraomgangene etter 118 minutter. Hjemmelagets scoring var det Todd Cantwell som sto for etter 71 minutter.

Dagen etter ble de tre andre kampene i kvartfinalen spilt. Chelsea slo Leicester 1-0, og gikk dermed også videre til neste runde. Arsenal slo Sander Berge og Sheffield United med 2-1. Senere på kvelden vant Manchester City 2-0 mot Newcastle United.

Allerede i pausen under sistnevnte oppgjør ble trekningen for semifinalene gjort. Den ble slik: