Målløst mellom England og Skottland: Det engelske laget topper denne statistikken

Foto: Кирилл Венедиктов / Wikipedia

Isak Brønseth

19. juni 2021

EnglandEuropamesterskapetSkottlandStatistikk

Oppgjøret mellom de to nabolandene på Wembley fredag kveld endte 0-0. Til tross for resultatet, tok England et nytt steg mot avansement.

Det hele ble en jevnspilt affære. Både Skottland og England hadde flere avslutninger, men svært få av disse gikk på mål.

Saken fortsetter under videoen

Chelsea-spiller Mason Mount ble kåret til kampens beste spiller, selv om ingen av lagene klarte å utmerke seg med særlig godt spill. England er nå på andreplass i gruppe D med fire poeng. Tsjekkia troner øverst med samme poengsum, men bedre målforskjell.

Skottland er for øyeblikket nederst i gruppen, og tok sitt første poeng i EM så langt da de møtte England. I gruppespillets siste runde møter de Kroatia på Hampden Park, som også har ett poeng.

Flest målløse kamper

Kampen mot Skottland ble Englands syttende 0-0-kamp i et stort mesterskap (EM eller VM) i historien. Dette er mer enn noe annet landslag i disse turneringene.

I neste kamp venter nettopp Tsjekkia i det som ligger an til å bli en real gruppefinale. Tsjekkerne har imponert så langt i EM. Laget vant først 2-0 mot Skottland, før de holdt Kroatia til uavgjort tidligere i går. Bayer Leverkusens Patrik Schick er også toppscorer så langt i EM med tre mål.

Les også:

Den nye Wolves-manageren med sin første signering for klubben

Chelsea-spiller klar for italiensk storklubb