Disse britiske lagene kvalifiserte seg for Europa League

Celtic, Rangers og Tottenham kvalifiserte seg alle for gruppespillet i Europa League. Det samme gjorde irske Dundalk.

Celtic vant 1-0 borte mot Sarajevo. Både Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen som Odsonne Edouard avgjorde etter 70 minutter.

Rangers gikk også videre til Europa Leagues gruppespill etter å ha slått Galatasaray. Scott Arfield og James Tavernier scoret hvert sitt mål tidlig i andre omgang. Det tyrkiske laget reduserte til 2-1 kort tid for slutt ved Marcao, men det holdt ikke til å hindre avansementet for Steven Gerrards menn.

Tottenham nedsablet israelske Maccabi Haifa hele 7-2 på eget gress. Harry Kane scoret tre og Giovani Lo Celso scoret to. De øvrige målene ble satt inn av Lucas Moura og Dele Alli i den tredje Tottenham-kampen på fire dager.

Dundalk kvalifiserte seg også for gruppespillet. Det irske laget slo sensasjonslaget Klaksvik fra Færøyene. Norske Ole Erik Midtskogen satte inn Klaksviks mål, men det holdt ikke ettersom Sean Murray, Dan Cleary og Daniel Kelly sørget for 3-1 til irene.

I tillegg til de nevnte lagene er også Arsenal og Leicester med når gruppene trekkes fredag. Molde er det eneste norske bidraget.