Mer hodebry for landslagssjefen: England-stjerner brøt koronareglene

Foto: @cfcunofficial / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

6. oktober 2020

EnglandPremier League

Tammy Abraham, Ben Chilwell og Jadon Sancho festet med flere enn 20 personer da førstnevnte kom hjem til overraskelsesfest på bursdagen sin.

Det hoper seg opp med brudd på koronaregler av spillerne til Gareth Southgate.

Saken fortsetter under videoen

Ved forrige landslagssamling havnet Phil Foden og Mason Greenwood i trøbbel på Island da de inviterte med seg damer inn på hotellrommet og brøt lagets koronaregler.

Nå har Abraham, Chilwell og Sancho brutt reglene etter å ha vært på bursdagsfest der smittevernreglene ikke ble overholdt.

Chelsea-spissens fødselsdag

Abrahams venner og familie skal ha holdt en overraskelsesfest for å feire 23-årsdagen hans egen leiligheten. Blant gjestene var Chilwell og Sancho.

Rundt 20 personer totalt var inne i leiligheten, skriver Sky Sports. Det er et tydelig brudd på den nasjonale regelen som er på seks personer.

FA har nå bedt trioen om å holde seg borte fra St George’s Park på mandag, mens resten av England-spillerne testet seg for koronaviruset.

Hele troppen skal testes på nytt tirsdag, to dager før Wales-kampen, i tråd med UEFAs protokoller.

Legger seg flat

Til Sky Sports mandag forteller Abraham at han ikke visste noe om bursdagsfesten, men anerkjenner at han har et ansvar.

– På lørdag kveld kom jeg hjem og ble møtt av familie og nære venner, for å feire bursdagen min. Selv om jeg var helt uvitende om at dette var planlagt, vil jeg be om unnskyldning for naiviteten som alle har vist for organisasjonen og deltakelsen på denne samlingen.

– Jeg anerkjenner at jeg har et ansvar både i mitt profesjonelle og personlige liv for å respektere retningslinjene. Jeg angrer dypt på at dette fant sted. Alt jeg kan gjøre nå er å lære av det, be om unnskyldning for alle og sørge for at det aldri skjer igjen, sier Chelsea-spissen.

Southgate har ikke bestemt seg for om Sancho, Chilwell og Abraham skal bli tatt tilbake i England-leiren til de to Nations League-kampene mot Belgia og Danmark.

Alle tre mister treningskampen mot Wales.