Derfor vraker stortalentet Manchester United og Premier League-klubbene

Jude Bellingham, Birmingham, England
Foto: Struway2/Wikipedia

Det engelske stortalentet Jude Bellingham er på vei til tyske Dortmund. 17-åringen skal ha vraket tilbud fra andre klubber, deriblant Manchester United.

Det skriver den anerkjente journalisten Paul Hirst i The Times (saken krever innlogging).

Saken fortsetter under videoen

Birminghams stortalent Jude Bellingham har vært linket til mange storklubber. Nå ser det ut til at han velger Dortmund og tysk fotball.

Ifølge Hirst kunne ikke Manchester United, som er blant de interesserte klubbene, gjort mer for å sikre seg signaturen til 17-åringen. Avtalen som Dortmund har lagt på bordet er visstnok en femårsavtale på 54 000 pund i uka. Uniteds tilbud skal ha vært en god del lavere enn det. Likevel har Ole Gunnar Solskjærs klubb strekt seg langt sammenlignet med hva de bruker å gjøre for en 17-år gamel spiller. Det kommer imidlertid frem at pengene ikke skal ha vært avgjørende for valget til unggutten.

Jadon Sancho og hans enorme utvikling i Dortmund skal også ha vært et argument for å overbevise unggutten til å velge den tyske storklubben. Dette skal ha hatt mer å si enn pengene.

Derfor ser det ut til at Bellingham har latt seg overbevise av å gå den samme veien som blant annet Jude Bellingham og Erling Braut Haaland. Enn så lenge er ingenting bekreftet.