Brøt sin egen koronakarantene for å spille fotball med West Ham-spiller

John Sibley / Reuters

Morten Haugdahl Lie

16. mars 2020

ChelseaPremier League

Chelsea-spillerne måtte fredag i karantene etter at Callum Hudson-Odoi testet positivt for koronaviruset. Mason Mount hadde derimot andre planer.

Ifølge Sky Sports, ble 21-åringen sett da han spilte fotball sammen med West Ham-midtbanespilleren, Declan Rice, på et senter i London i helgen.

Saken fortsetter under videoen

Chelsea avslørte fredag at vingen, Callum Hudson-Odoi, hadde testet positivt for koronaviruset. Som et resultat ble hele laget og trenerteamet tvunget til å være i karantene i tråd med regjeringens retningslinjer.

Mount brøt retningslinjene for sin karantene og det ventes at unggutten vil bli påminnet om sitt ansvar av klubben fortløpende.

Utsatt sesonginnspurt

I tillegg til Hudson-Odoi, har også Arsenal-manager Mikel Arteta, Juventus-spiller Daniele Rugani og Valencia-spillerne Elaquim Mangala og Ezequiel Garay testet positivt for koronaviruset.

I Storbritannia er det så langt blitt påvist i overkant av 1500 smittede mennesker.

Premier League er foreløpig suspendert til 4. april på grunn av koronavirus-pandemien. Det kan likevel ta lengre tid før det spilles ball i Englands øverste divisjon igjen, da det også er et alternativ å spille sesongen ferdig i sommer. Det vil isåfall bety at fotball-EM må flyttes til neste år.