Vant toppoppgjøret: Nå har de 16 strake kamper uten tap

Foto: Andy Scott / Wikipedia

Isak Brønseth

30. desember 2020

BournemouthBrentfordChampionship

Onsdag kveld vant Brentford nok en gang da de møtte Bournemouth på hjemmebane. Klubben er for alvor med i opprykkskampen for andre år på rad.

Joshua King kom inn som innbytter etter 69 minutter da hans Borunemouth tapte på Brentford Communty Stadium. Bournemouths Dominic Solanke sørget for en tidlig ledelse for bortelaget, men scoringer fra hjemmelagets Henrik Dalsgaard og Tarique Fosu sørget for en ny Brentford-seier.

Saken fortsetter under videoen

Denne gangen kom altså ikke ligaens toppscorer, Ivan Toney, på scoringslisten. Likevel tok laget sin ellevte seier denne sesongen, og ligger for øyeblikket på andreplass i Championship. Norwich City ligger på førsteplass, mens Bournemouth nå er nede på fjerdeplass.

Semifinale mot Spurs

Det er heller ikke bare i ligasammenheng at Brentford imponerer denne sesongen. Den 22. desember slo de ut Premier League-klubben Newcastle United i Carabao Cup, og møter José Mourinhos Tottenham i semifinalen tirsdag 5. januar.

Brentford, som havnet på tredjeplass og tapte opprykksfinalen mot Fulham forrige sesong, er nå igjen med i kampen om Premier League-spill. Kommende lørdag står tiendeplass Bristol City for tur.