Tidligere Liverpool-spiller åpner opp om depresjon

Jordon Ibe varmer opp sammen med Rickie Lambert og José Enrique for Liverpool i 2014. Foto: md.faisalzaman from Shrewsbury, MA / Wikipedia

Jordon Ibe har nesten ikke vært på banen for Derby County siden han signerte for klubben. Nå forklarer 25-åringen hvorfor.

På sin Instagram-konto la Ibe ut en melding der han skriver at han lider av depresjon. Den lød slik:

Saken fortsetter under videoen

«Jeg ønsker å be om unnskyldning til alle mine fans verden over. Jeg har vært langt nede i kjelleren, og sliter med depresjon. Dette er ikke for å få oppmerksomhet, men jeg har det veldig vanskelig. Jeg setter pris på alle oppløftende meldinger jeg får. Det er vanskelige tider for oss alle under denne pandemien. Jeg har full støtte fra min familie og fra Derby County. Jeg vil komme over denne situasjonen, og fokuserer fullt og helt på det. Ikke bare for familien min, nære venner eller min nydelige datter, men også for min egen del.»

Ikke vært på banen siden desember

Jordon Ibe har ikke spilt fotball for Championship-klubben siden 12. desember 2020, da laget spilte 0-0 på hjemmebane mot Stoke City. Da ble han byttet inn mot slutten av kampen, og fikk kun tre minutter på banen. Dette er også den eneste gangen han har spilt for «The Rams».

Vingen er nok best kjent for sin tid i Liverpool. I løpet av 2015/16-sesongen spilte han hele 27 kamper i Premier League for storklubben. I 2016 ble han solgt til AFC Bournemouth, der han spilte i fire sesonger. I fjor gikk ferden videre til Derby County og Championship.

I mai i fjor kunne Daily Mail melde om at Ibe gikk gjennom rehabilitering på grunn av sine mentale plager. Dette var mens han fremdeles spilte for Bournemouth. Nå har spilleren selv valgt å gå offentlig ut med problemene sine.

Les også:

Anerkjente journalister: Ødegaard blir Arsenal-spiller