QPR og Johansen tok sin tredje seier på rad

Foto: Nick/Wikipedia

Isak Brønseth

18. februar 2021

BrentfordChampionshipQueens Park Rangers

Stefan Johansen har fått en god start på sitt opphold i Queens Park Rangers. Onsdag vant de mot opprykkskandidaten Brentford på hjemmebane.

Nordmannen spilte hele kampen på QPR sin midtbane. Toppscorer i Championship, Ivan Toney, sendte først Brentford i ledelsen en halvtime ut i kampen. 24-åringen står nå med svimlende 24 mål på 30 ligakamper så langt denne sesongen.

Saken fortsetter under videoen

Det så lenge ut til å gå mot borteseier på Loftus Road. Men etter 72 minutter sørget innbytter Sam Field for utligning, og like etterpå satte Charlie Austin inn enda en scoring. Dermed hadde QPR snudd kampen.

Tre på rad

Stefan Johansen kom til Queens Park Rangers fra Fulham i januar, og har nå spilt tre kamper for London-klubben. Alle disse har endt med seier, og laget har klatret opp til 16. plass på tabellen etter en trøblete første halvdel av sesongen.

30-åringen traff også på 93 prosent av pasningene sine i løpet av kampen mot Brentford. Dette var den høyeste andelen blant alle spillerne på banen som slo 20 pasninger eller mer.

I neste serierunde møter QPR nok et topplag, når Bournemouth kommer på besøk til Loftus Road. Kampen spilles lørdag klokken 16:00 norsk tid.

Vi tok en prat med QPR Norway-redaktør, Stian Karlsen, da overgangen til Johansen var bekreftet. Her kan du lese hva han hadde å si:

Endelig en nordmann til London-klubben igjen: – Forventer at han går rett inn på laget