Nordmannen scoret igjen og ble matchvinner

Foto: Andrew Boyers / Action Images

Isak Brønseth

15. april 2021

ChampionshipCoventry CityRotherham United

Leo Østigård scoret det eneste målet da Coventry City slo Rotherham Unted 1-0 på bortebane torsdag kveld.

Det var klart for bunnoppgjør i Championship da Rotherham United tok imot Coventry City på New York Stadium.

Saken fortsetter under videoen

Kampen så lenge ut til å ende med uavgjort, men etter 68 minutter laget Rotherham-forsvarer Wes Harding frispark frispark i god posisjon for bortelaget. Matthew James sendte et flott innlegg inn i boksen, og ballen landet på hodet til Leo Østigård. 21-åringen stanget ballen i nettet bak den svenske keeperen Viktor Johansson.

Dette var Østigårds andre ligamål for sesongen. Nordmannen scoret også i hjemmekampen mot Bristol City den 5. april. Østigård er på utlån til Coventry City fra Brighton & Hove Albion.

Over nedrykksstreken

Målet kan vise seg å bli svært viktig for laget når sesongen tar slutt. Etter 41 serierunder er Coventry City nummer 18 på Championship-tabellen. Det er seks poeng ned til nettopp Rotherham United på 22. plass. Det skal derimot nevnes at de har to kamper til gode. Sheffield Wednesday og Wycombe Wanderers er de to andre lagene som befinner seg under nedrykksstreken for øyeblikket.

Etter kampen la Coventry ut en video på Twitter der Østigård sender en hilsen til supporterne. Dette skapte noen spekulasjoner rundt en mulig permanent overgang da han sa dette:

–  Jeg ville bare si at vi vil trenge dere resten av sesongen. Jeg håper at jeg vil få lov til å spille foran dere en dag.

Her kan du se hele videoen:

Les også:

Manchester United-stjernen signerte avtale med Amazon: – Skal vise mannen bak berømmelsen

Dette spesielle Solskjær-grepet skal gjøre United sterkere på hjemmebane