Liverpool-talentet fortsetter å herje i Championship

Foto: David Blunsden / Action Plus

Isak Brønseth

21. mars 2021

BlackburnChampionshipNorwichStatistikk

Harvey Elliott og Blackburn klarte uavgjort på bortebane mot serielederne lørdag. 17-åringen var igjen en viktig brikke for laget.

Stillingen mellom Norwich City og Blackburn Rovers på Carrow Road ble 1-1. Kenny McLean sendte hjemmelaget i ledelsen etter 52 minutter.

Saken fortsetter under videoen

Det så lenge ut til å ende med Norwich-seier, men et kvarter før slutt fikk Blackburn et frispark. Innbytter Harvey Elliott sendte et innlegg inn i feltet, og ballen landet på hodet til Sam Gallagher. Skotten stanget ballen inn i nettet bak Tim Krul, og oppgjøret endte med poengdeling.

Fortsetter å imponere

Dette var Elliotts tiende målgivende pasning i Championship så langt denne sesongen. 17-åringen, som er på utlån fra Liverpool, har også scoret fem ligamål på 33 kamper.

Elliott ble hentet til Liverpool fra Fulham i 2019. Denne sesongen har han imponert mange til tross for at Blackburn for øyeblikket er nummer 15 på tabellen. Han har klart flest målgivende pasninger for Blackburn, da nestemann på listen er Ryan Nyambe med fire.

Kamp om seriegullet

For Norwich sin det ble lørdagens kamp slutten på en rekke med ni seire. De har nå 83 poeng, og leder Championship. Watford, som ligger på andreplass med 75 poeng, tok derimot innpå da de vant 3-0 mot Birmingham City samme dag.

Det gjenstår åtte serierunder i ligaen. Norwich og Watford møtes på Carrow Road 20. april, og begge de to lagene ligger godt an til å sikre seg direkte opprykk til Premier League. Swansea City og Brentford er derimot ikke altfor langt bak.

Les også:

Nordmannen med scoring i Old Firm-derbyet

Leeds-legenden Peter Lorimer er død