Leeds-eieren prøvde å signere Cavani og Ibrahimovic i januar

Marcelo Bielsa, Leeds United, England
FOTO: REUTERS/Eddie Keogh

Morten Haugdahl Lie

27. mars 2020

ChampionshipLeeds

Leeds-eier Andrea Radrizzani, forteller at Paris Saint-Germain-spissen Edinson Cavani var et overgangsmål, selv om forhandlingene aldri ble realisert.

I et intervju med italienske Gianluca Di Marzio, bekrefter Radrizzani at han hadde samtaler med PSG om å signere Cavani i januar.

Saken fortsetter under videoen

Han forteller også at han hadde samtaler med Zlatan Ibrahimovic i januar før spissen bestemte seg for å signere for AC Milan på nytt.

– PSG-presidenten ga meg muligheten til å sjekke mulig interesse med Cavanis bror. Dessverre gikk ikke forhandlingene videre. Jeg snakket mer konkret med Zlatan. Han kunne ha gitt oss betydelig drivkraft, men han bestemte seg for å reise til Milan. Han var veldig ærlig med meg.

Leeds endte til slutt opp med å signere Jean-Kevin Augustin på lån fra RB Leipzig, med opsjon på kjøp. Augustin har en fortid i PSG fra 2014 til 2017.

Ibrahimovic kan potensielt gå gratis til en ny klubb i sommer etter å ha skrevet under en seks måneders avtale for AC Milan. Cavanis kontrakt med PSG går også ut til sommeren.