Klubbens direktør: – Vi er sterkt imot den planlagte returdatoen

Foto: Matt Churchill / Wikipedia

Isak Brønseth

1. juni 2020

ChampionshipQueens Park Rangers

Administrerende direktør i QPR, Lee Hoos, sier de er forskrekket over returdatoen for Championship. Etter planen skal det spilles kamper igjen fra 20. juni.

Det har ikke blitt spilt fotball i Championship siden søndag 8. mars. Igår kom det frem at det etter planen skal spilles kamper igjen i ligaen fra 20. juni.

Saken fortsetter under videoen

Det er noe administrerende direktør i Queens Park Rangers, Lee Hoos, reagerer sterkt på. I et intervju med klubbens egen hjemmeside sa han følgende:

– Jeg er helt forskrekket over denne kunngjøringen. Det er også vår fotballdirektør Les Ferdinand og manager Mark Warburton. Ingen har forhørt seg med klubbene eller ligaens helsepersonell om dette. I tillegg ble vi varslet kun 40 minutter før dette kom ut i offentligheten. Vi er sterkt imot den planlagte returdatoen, fortalte Hoos.

Mener det er for tidlig for spillerne

Queens Park Rangers er nummer 13 på tabellen i Championship, med 50 poeng på 37 spilte kamper. Det er seks poeng opp til Preston North End på siste kvalifiseringsplass til opprykk til Premier League. Hoos mener spillerne ikke får god nok tid til å komme seg i form før den planlagte datoen.

– Spillerne har ikke engang returnert til trening med full kroppskontakt, og nå skal de spille vanlige kamper igjen om kun tre uker. Jeg har gjort det klart for EFL [English Football League] hva vi mener. Jeg har også snakket med flere direktører i andre Championship-klubber, og er ikke alene om å mene dette. Vi er helt forskrekket, sa han.

Fikk du med deg dette?

Slik blir Premier League-oppstarten for norske TV-seere