Johansen scoret da QPR vant: Slik endte Championship-sesongen

Isak Brønseth

8. mai 2021

ChampionshipQueens Park Rangers

Stefan Johansen var en av de avgjørende spillerne da Queens Park Rangers slo Luton Town 3-1. 30-åringen scoret sitt fjerde mål for klubben.

Charlie Austin sendte først QPR i ledelsen etter 20 minutter. Deretter utlignet Luton Town ved Kiernan Dewsbury-Hall. Stillingen var 1-1 til pause på Loftus Road.

Men etter 60 minutter var en erfaren nordmann frampå og gjorde seg gjeldende. Stefan Johansen mottok ballen fra Ilias Chair inne i boksen, og satte den i nettet med sitt høyreben. Dette var Johansens fjerde scoring i Championship for QPR siden an ankom klubben på lån fra Fulham i januar.

Det så lenge ut til å ende 2-1 til hjemmelaget, men innbytter Albert Adomah sikret seieren ved å sette inn 3-1-målet like før slutt.

Dette var sesongens siste serierunde i Championship. Queens Park Rangers endte på niendeplass, mens Luton Town ble nummer 12.

Norwich City og Watford rykker direkte opp til Premier League, mens Brentford, Swansea City, Barnsley og Bournemouth skal spille kvalifisering om opprykk. Slik så det ut da Tettey og Norwich løftet trofeet:

Wycombe Wanderers, Rotherham United og Sheffield Wednesday havnet på de tre nederste plassene, og skal spille League One-fotball neste sesong.