I kveld kan han debutere for opprykkskandidaten i Championship

Foto: John Christian Fjellestad/Wikipedia

Isak Brønseth

12. februar 2020

Bristol CityChampionship

Onsdag kveld braker det løs mellom Bristol City og Derby County i Championship. Håpet er der for at Markus Henriksen endelig får debutere for sin nye klubb.

Nordmannen ble sittende på benken gjennom hele kampen i 1-3-tapet for Birmingham City forrige fredag. I kveld har de muligheten til å plukke poeng igjen mot middelhavsfareren Derby County hjemme på Ashton Gate.

Saken fortsetter under videoen

Ligger fremdeles i toppsjiktet

Bristol Citys form denne sesongen har jevnt over vært ganske imponerende. Klubben ligger på syvende plass i Championship med 50 poeng. Det er like mange som Preston North End, et annet overraskelseslag i årets sesong. Sjansene er altså til stede for at Henriksens klubb kan kare til seg en plass som gir kvalifisering til opprykk til Premier League. Trønderen ankom Bristol City i slutten av januarvinduet på lån fra Hull City. Der gikk han lenge uten spilletid, og håpet er nok at oppholdet i Bristol skal skape ny giv i karrieren hans. Det er fremdeles slik at hans nåværende kontrakt med Hull går ut etter denne sesongen, og om han fortsatt blir å se i engelsk fotball etter det avhenger nok mye av hvordan han fremtrer for sin nye klubb.

Foto: John Christian Fjellestad/Wikipedia