Han blir klubbens fjortende manager på åtte år

Foto: Jbb503 / Wikipedia

Isak Brønseth

20. desember 2020

ChampionshipWatford

Vladimir Ivić fikk sparken som Watford-manager etter gårsdagens tap mot Huddersfield Town. Nå har klubben funnet serberens etterfølger.

Spanske Xisco Muñoz inntar sjefsstolen på Vicarage Road. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Han har avbrutt sin kontrakt med den georgiske klubben FC Dinamo Tbilisi for å ta over Watford.

Saken fortsetter under videoen

Lørdag tapte de 2-0 på bortebane mot Huddersfield Town i Championship. Dermed var det over og ut for Vladimir Ivić, som ble ansatt som manager så sent som i august i år. Watford befinner seg på femteplass på tabellen, med 34 poeng etter 20 serierunder.

Urutinert erstatter

Xisco Muñoz er nok mest kjent for sin karriere som spiller i sitt hjemland. Fra 1999 til 2016 spilte han for klubber som Recreativo de Huelva, Valencia, Real Betis og Levante.

Den tidligere vingen er nå 40 år gammel, og tok Dinamo Tbilisi til seriegull i Georgia forrige sesong. Muñoz er kjent for sitt ønske om å spille angrepsvillig fotball.

Enda et managerbytte

Siden 2012 har Watford nå hatt 14 ulike managere. Gianfranco Zola, Quique Sánchez Flores, Marco Silva, Javi Gracia og Nigel Pearson er bare noen av de som har vært innom gjennom denne perioden.

Watford rykket ned til Championship forrige sesong. Da hadde klubben vært i Premier League i fem sesonger på rad.