Isak Brønseth

8. august 2020

Champions LeagueManchester CityStatistikk

Manchester City og Raheem Sterling er klare for kvartfinale i Champions League etter å ha slått ut selveste Real Madrid.

2-1 ble stillingen da Manchester City tok i mot de spanske gigantene på et folketomt Etihad Stadium fredag kveld. Dermed vant de lyseblå 4-2 sammenlagt, og skal møte franske Olympique Lyon i kvartfinalen.

Saken fortsetter under videoen

Raheem Sterling var mannen som satte inn 1-0 etter bare ni minutter av første omgang. Deretter utlignet Karim Benzema for bortelaget, før Gabriel Jesus sikret avansement med en scoring etter 68 minutter. Begge Citys nettkjenninger kom etter store tabber fra Real Madrids midtstopper Raphaël Varane.

Nådde 100

Etter sin 1-0-scoring nådde Sterling 100 mål i alle turneringer for Manchester City. Den forrige engelske spilleren som greide det for klubben var Dennis Tueart helt tilbake i 1981.

Den tidligere Liverpool-spilleren ble også den sjette engelskmannen til å nå 20 mål i Champions League.

I kveld skal Chelsea i aksjon i samme turnering mot Bayern München på Allianz Arena. Lampards mannskap ligger under med 3-0 fra det første oppgjøret som ble spilt den 25. februar, og har dermed en nesten umulig oppgave foran seg.