Nok en stjernespiller ute med skade for Tottenham

Steven Bergwijn
Foto: REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Isak Brønseth

10. mars 2020

Champions LeaguePremier LeagueTottenham

Klubben bekreftet mandag at Steven Bergwijn pådro seg en forstuet ankel under oppgjøret mot Burnley i helgen. Nederlenderen føyer seg inn i rekken av skadde Spurs-spillere.

Heung-Min Son, Harry Kane, og Moussa Sissoko er også ute med skade før kveldens Champions League-oppgjør mot RB Leipzig. London-laget har reist til Tyskland for å snu 0-1-tapet fra hjemmebane. Nå melder altså klubben på sin hjemmeside at også Bergwijn er uaktuell til kampen.

Saken fortsetter under videoen

Muligens ute resten av sesongen

Mourinhos mannskap står dermed foran en enda vanskeligere oppgave når de gjester Red Bull Arena i Leipzig i kveld. Selv om klubben ikke slår fast hvor lenge Bergwijn er ute med skade, er manageren klar på hva han tror om saken:

– Jeg forventer ikke at han spiller mer denne sesongen, sa Mourinho på pressekonferansen ifølge Football London.

Bergwijn har gjort en solid jobb for Tottenham etter sin ankomst i januar. Han står med to mål på sinde fem første kamper i Premier League. Nå kan det altså hende han må vente helt til neste sesong for å spille igjen.

Kane snart tilbake

En gladnyhet for Spurs-fansen er derimot at målmaskinen Harry Kane snart er tilbake fra strekkskaden han pådro seg tidlig i januar. Toppscoreren forventes å være spilleklar igjen til midten av april, og publiserte i går dette på sin Twitter-konto:

Sørkoreanske Heung-Min Son er trolig også ute resten av sesongen, etter å ha fått et brudd i høyrearmen i februar. Mourinho må altså klare seg en stund til uten noen av de fire stjernespillerne. Kveldens kamp spilles klokken 21:00.

Foto: REUTERS / VASILY FEDOSENKO