Klopp valgte å bytte ut angrepsstjernen til pause(!) da Liverpool snublet i Champions League

Jürgen Klopp, Liverpool, England

Johannes Strand

19. februar 2020

Champions LeagueLiverpool

Sadio Mané ble byttet ut til pause etter å ha vært involvert i flere hendelser i bortekampen mot Atletico Madrid i Champions League.

Liverpool tapte 0-1 i den første kampen mot Atletico Madrid i åttedelsfinalen i Champions League på Wanda Metropolitano. Matchvinner ble Saul Niguez. Det avgjørende målet kom allerede etter fire minutter i førsteomgangen.

Saken fortsetter under videoen

Liverpool-stjernen Sadio Mané fikk gult kort etter armbruk mot Atleticos Sime Vrsaljko. Like etterpå havnet Mané i nok en uheldig situasjon. Denne gangen sendt han en albue i retning Vrsaljko. Dommer Szymon Marciniak tok en alvorsprat med Liverpool-spilleren etter hendelsen.

Jürgen Klopp valgte dermed å ta ut Mané allerede i pausen. Mye tyder på at bakgrunnen for det valget var redselen for et rødt kort. Divock Origi ble byttet inn.

Jordan Henderson måtte gi seg like før slutt på grunn av en kjenning i låret. Skadeomfanget er enn så lenge ukjent.