Gladnyhet for Liverpool-fansen: Kapteinen på vei tilbake fra skade

Foto: John Jones/Wikipedia

Isak Brønseth

11. mars 2020

Atletico MadridChampions LeagueLiverpool

Jordan Henderson har vært ute av spill siden han pådro seg en skade i låret under kampen mot Atlético Madrid 18. februar. Nå kan han få plass fra start i returoppgjøret.

Det sa Liverpool-manager Jürgen Klopp under en pressekonferanse tirsdag. Laget har måttet klare seg uten kapteinen sin i fire kamper. To av dem har endt med tap, og to av dem med seier.

Saken fortsetter under videoen

Spilleklar igjen

Klopp ville likevel ikke bekrefte om Henderson blir å se på banen i hjemmekampen mot Atlético Madrid onsdag kveld.

– Henderson er klar. Hva vi gjør med det, vet jeg ikke. Eller kanskje vet jeg hva vi gjør med det, men velger å ikke si det, sa Klopp.

Videre forsikret han om at førstekeeper Alisson Becker fremdeles er ute:

– Med Alisson er det fremdeles for tidlig. Det er helt sikkert, fortsatte han.

Sterkt håp om avansement

Liverpool er nødt til å score mål på Anfield for å ha mulighet til å gå videre til kvartfinale i Champions League. Klopp fikk også spørsmål om hva han ville de skulle gjøre annerledes sammenlignet med det første oppgjøret:

– Flere skudd på mål, lo han.

Manageren var klar på at de skal spille mot det han mener er et av de beste defensivt organiserte lagene i Europa. Likevel tror han på at de kan snu det i returkampen med hjemmefansen i ryggen:

– Det er litt som en pause i en vanlig kamp, bare at nå har vi hatt tre uker på oss. Vi har forberedt oss godt de siste dagene. I tillegg blir supporterne på Anfield en fordel for oss, sa Klopp.

Kampen spilles onsdag kveld klokken 21:00 norsk tid.

Foto: John Jones / Wikipedia