City-stjernen skadet seg igjen. Kan miste returoppgjøret mot Real Madrid

FOTO: DAVID KLEIN / REUTERS

Morten Haugdahl Lie

27. februar 2020

Champions LeagueManchester CityReal Madrid

Skademarerittet vil ingen ende ta for Aymeric Laporte. Onsdag skadet han seg på nytt i Champions League-kampen mot Real Madrid.

Laporte kom tilbake fra en alvorlig kneskade for bare en måned siden. Da hadde han allerede vært ute siden august.

Saken fortsetter under videoen

I kampens 32. minutt satte han seg ned på gresset og signaliserte at han måtte byttes ut. Det er uklart om det er den forrige kneskaden som har blusset opp igjen for franskmannen.

Avhengige av å få Laporte tilbake

Skulle han ikke rekke returoppgjøret mot Real Madrid 17. mars vil det være et kjempeproblem, ifølge TV 2s fotballekspert.

– Hvis dette er en langvarig skade som han har hatt et par ganger tidligere i sesongen, så er dette et kjempestort problem for Manchester City, mener TV 2s fotballekspert Mina Finstad Berg.

– Nå er på en måte ligaen avgjort allerede, men med tanke på det å gå videre i Champions League og gå langt der, er de helt avhengige av å få Laporte tilbake igjen. Guardiola har prøvd en del ulike vikarer for Laporte med litt vekslende hell, men det er jo den plassen de er mest sårbare på i utgangspunktet, utdyper hun.

Real mister stjerne

En annen midtstopper som definitivt ikke er med i returoppgjøret, er Real Madrids Sergio Ramos. Spanjolen pådro seg rødt kort da han som bakerste mann felte Jesus, fire minutter før slutt.

Manchester City vant det første oppgjøret 2-1 i Madrid, etter og ha snudd kampen på slutten.

FOTO: DAVID KLEIN / REUTERS