Mange klubber kjemper om signaturen til norsk Premier League-stjerne

Joshua King, Bournemouth, England
Foto: Action Plus / Simon West

Ifølge Sky Sports i England kjemper hele fire av topp seks-klubbene om signaturen til Joshua King. Nå kan det gå mot en overgang for nordmannen.

Det er Sky Sports som melder dette.

Saken fortsetter under videoen

Ifølge kanalen skal visstnok fire av seks topp seks-klubber kjempe om signaturen til Joshua King. Nordmannen har vært en nøkkelspiller for Bournemouth i flere sesonger.

I januarvinduet prøvde Manchester United, som han spilte for i sine yngre dager, å signere King. Men et bud på 20 millioner pund ble avslått på overgangsvinduets siste dag. United endte med å låne Odion Ighalo fra Shangai Shenhua. Flere medier har meldt at Solskjær ønsker en permanent overgang for Ighalo, men enn så lenge er ingenting avgjort. Også United-fansen har vært positive til en permanent overgang. Det kan derfor hende at United fortsatt er svært interessert i Kings tjenester. Nordmannen bekler både en spiss- og kantrolle, noe som ifølge Sky gjør han ekstra interessant for United.

Chelsea er også en klubb som nevnes i artikkelen som en mulig interessert klubb.

Sky skriver videre at nordmannen her ett år igjen av kontrakten sin, og at en overgang i sommer fort kan finne sted. Han har vært i Bournemouth i fem sesonger og står med totalt 48 mål.