Nå kan du bli norgesmester i odds

Foto: Carl Recine/Action Images via Reuters

Britiskfotball.com

13. september 2020

AnnonsørinnholdBettingKommersielt samarbeid

KOMMERSIELT SAMARBEID:

Saken fortsetter under videoen

Nok en gang skal Sportsbibelen arrangere NM i odds. Nå kan du og kompisene dine endelig kjempe om å bli norgesmester igjen.

Årets NM i odds arrangeres av Sportsbibelen i samarbeid med NordicBet.

I denne konkurransen plasserer du en fiktiv sum på odds levert direkte fra NordicBet. Det er utfallene av spillene du setter som avgjør om du til slutt blir norgesmester i odds. I konkurransen handler det rett og slett om å skaffe seg så høy tilbakebetaling som overhodet mulig, i tillegg får man poeng for antall leverte kuponger og spill som går inn.

KLIKK HER FOR Å DELTA!

Du kan blant annet spille på Eliteserien, OBOS-ligaen, Premier League, Champions League, La Liga og Bundesliga.

– Dette blir enormt! Vi gleder oss vanvittig til denne konkurransen, sier prosjektlederen for NM i Odds hos Sportsbibelen.

Venneligaer

Det er også mulig å konkurrere mot kompisene dine. I år er det mulig å opprette venneligaer, slik at dere finner ut hvem i kompisgjengen som er den aller beste tipperen.

Den aller beste venneligaen vil motta et reisegavekort med en verdi på 10 000,-.

Mange gode premier

Ellers får den beste spilleren i hver runde 5000,-, nummer to får 2000,- og tredjeplassen mottar 1000,-.

Sammenlagtvinneren får en pengesum på 10 000,-, et reisegavekort med en verdi på 10 000,-, T-skjorte og en pokal. Andreplassen sammenlagt mottar 5000,- og et gavekort på samme verdi. Nummer tre til åtte sammenlagt vinner 1000,- hver.

Første runde av NM i odds er allerede i gang og avsluttes 20. september. De syv innledende rundene vil gå frem til 8. november. Finalerundene starter 21. november.

KLIKK HER FOR Å DELTA!

Du leser nå annonsørinnhold (kommersielt samarbeid) for NM i odds. Innholdet er laget på bestilling fra aktøren. Annonsørinnholdet er tydelig merket flere steder i selve saken og på forsiden til britiskfotball.com. Hvis du mener innholdet ikke er godt nok markert, ta kontakt med oss (post@britiskfotball.com eller gjennom vårt kontaktskjema).